Příběh společnosti Pizza Hut
Pizza Hut příběh začal se psát v roce 1958, kdy si bratři Frank a Dan vypůjčili od své maminky 600 dolarů, aby si v americké Wichitě otevřeli malou pizzerii. Příběh AmRestu začal ve Wroclawi v roce 1993, kde Henry McGovern otevřel první Pizza Hut.
V roce 2017 se dočkali také čeští zákazníci. První dvě restaurace Pizza Hut jsme otevřeli v Praze v OC Palladium a Westfield Chodov. Díky okamžitému úspěchu a získání si srdcí našich hostů, se nám povedlo otevřít další pobočky, a to nejen v obchodních centrech, ale také v centru Prahy a na okraji města, síť Pizza Hut se velmi rychle rozrůstala.
Nezastavili jsme se jen v metropoli, a v následujících letech jsme otevřeli naše restaurace i v jiných městech v Brně, Ostravě, Liberci, Plzňi a v Ústí nad Labem. Kromě České republiky jsme otevřeli další tři restaurace v Bratislavě.
V Pizza Hut si hosté mohou pochutnat na dvou druzích pizz – na tenkém křupavém těstě San Francisco, nebo na vyšším nadýchaném americkém těstě PAN. Svou pizzu si také mohou vylepšit ikonickými okraji plněnými mozzarellou.
Věříme, že ...
V naší společnosti, je důležité mít nastavené hodnoty, kterými se řídíme, tak abychom získali srdce našich hostů a stali se evropským lídrem v gastronomickém odvětí.
Co můžeš dělat v Pizza Hut?
Pracovník restauračního provozu
Brigádník, Plný úvazek
Tvojí náplní práce bude příprava naší skvělé pizzy podle standardů, obsluha hostů a starost o ně. Naučíš se, jak se dělá jedinečné křupavé těsto San Francisco a zjistíš, jak se v nich objevují naše sýrové okraje. Na závěr poznáš také náš americký styl pizzy PAN.
„Jako studentovi mi vyhovuje, že si můžu flexibilně naplánovat směny. Taky se mi líbí, že jsem mohl doporučit do práce moje kamarády, se kterými trávím víc času, a ještě jsem za to dostal bonus.“
Filip, 19 let / crew
Junior / Shift Manager
Jako Junior Shift Manager neboli vedoucí směny máš na starosti zajišťování příjemné atmosféry pro hosty i zaměstnance, provozní dokonalost, a hlavně vedení směny. V rámci karierního růstu můžeš postoupit na pozici Shift Managera, kde získáš více zodpovědnosti a možnost rozvoje svých manažerských schopností.
„Naučila jsem se školit lidi, lépe se rozhodovat, a hlavně jsem se naučila být šéfem. Dokážu lépe komunikovat s lidmi a motivovat je, a plánovat čas nejen sobě ale i ostatním. Nejvíce se mi líbí ta flexibilita práce, kterou Pizza Hut umožňuje.“
Magda, 40 let / Shift manager
Restaurant Leader
Restaurant Leader je zodpovědný za chod celé restaurace, za rozvoj celého týmu, za nábory, za spokojenost hostů a zaměstnanců. Dále za finanční i nefinanční výsledky restaurace a celkový dojem restaurace. Rutiny a standardy má Restaurant Leader v malíčku, jelikož jde příkladem celému týmu.
„Osobní rozvoj, zlepšení komunikace, kariérní postup, růst emoční inteligence, spolupráce s vyšším managementem, šance se podílet na projektech, cesty do zahraničí, školení, rozvoj ostatních, žádnou nudu, nový kamarády… to všechno, a ještě víc mi dal Amrest.“
Terka, 25 let Restaurant Leader